Antonia – Cappellen FC 2-5

Bij aanvang van de wedstrijd wees de thermometer nog steeds meer dan dertig graden aan in Zoersel wat geen gunstig gevolg had voor het niveau van de partij. Cappellen FC eiste wel de bal op, maar het ontbrak aan de nodige scherpte in de zone van de waarheid. Net voor het half uur kwam de thuisploeg uit het niets op voorsprong via Van Eynde. Cappellen reageerde scherp en Symons knalde op aangeven van De Schutter al snel de gelijkmaker tegen de touwen: 1-1. Toen de thuisploeg een hoekschop van Cloots niet weg kreeg, zorgde Somers zelfs voor een voorsprong. Toch hingen de bordjes bij de rust weer in evenwicht toen een vrije trap Van Eynde door niemand geraakt werd en aan de tweede paal binnen ging.
Na de rust was de zon achter de bomen verdwenen en zorgden de invallers voor een nieuwe dynamiek. Na een voorzet van Sylla devieerde Minnebach het leer knap voorbij de lokale doelman. Verpoest moest in de ganse tweede periode geen bal pakken, maar Cappellen kon haar overwicht slechts in het slotkwartier verder uitwerken. Nöstlinger had eerst nog op de lat gekopt, maar wist eerst een teruglegger van Da Silva en vervolgens een hoekschop tegen de netten te koppen; goed voor een 2-5-eindstand.
Cappellen FC eerste helft: Verpoest; Van Den Bogaert, Cranshoff, Somers, Lemaire; Kil, Talal; Cloots, Van Hees, De Schutter; Symons
Cappellen FC tweede helft: Verpoest; Lemaire (60′ Stevens), Cranshoff, Ristovic, Sylla; Van Zantvoort, Nöstlinger; Da Silva, Diawara, Achten; Minnebach.
Doelpunten: 28′ Van Eynde 1-0, 30′ Symons 1-1, 38′ Somers 1-2, 44′ Van Eynde 2-2, 55′ Minnebach 2-3, 85′ Nöstlinger 2-4, 90′ Nöstlinger 2-5.