KRC Mechelen – Cappellen FC 1-3

Cappellen FC nam al snel de maat van RC Mechelen dat zeker in de eerste helft zeer matig voor de dag kwam. Al snel onderschepte Van Zantvoort een verloren bal. De lage voorzet werd door Van Hees binnen gewerkt :0-1. Nog voor de eerste tien minuten erop zaten stond het zelfs al 0-2. Symons bediende Diallo die twee verdedigers en de doelman te grazen nam. Hij trapte echter op de paal. De bal viel pardoes voor de voeten van Symons die niet kon missen. Pas na twintig minuten prikte de thuisploeg eens tegen. Van Brussel pareerde het schot van Carrez. Na lokaal balverlies lanceerde Symons spitsbroeder Van Hees die vanop eigen helft vertrok;  vriend en vijand achter liet en Knipping kansloos liet: 0-3. Beide ploegen kregen voor de rust nog één grote kans. Diallo trapte op Knipping en aan de overzijde sprong Somers op de doellijn bij om Laureys een doelpunt te ontzeggen.

Vijf wissels zorgden ervoor dat RC Mechelen na de rust beter voor de dag kwam; ook al omdat bij Cappellen FC de ruimtes tussen de linies groter werden. De wedstrijd werd ook bitsiger aan beide zijdes. Zo moest De Schutter het terrein geblesseerd verlaten. Eén doelpunt kon nog genoteerd worden. Een vrije trap van Spaenhoven werd aan de tweede paal binnen gekopt door Versteeven.

RC Mechelen: Knipping; Mrani (46′ Benhamou), Kerckhofs (46′ De Paepe), Knollenburg, Spaenhoven; Heyvaert (46′ Polizzi), Van Der Brempt (46′ Versteeven), Hmouda, El Habri (46′ Ugoh); Carrez (77′ Chtear), Laureys.
Cappellen FC: Van Brussel; Van Den Bogaert (77′ Cranshoff), Kil, Somers (46′ Ristovic), Sylla; Cloots (60′ Diawara), Van Zantvoort (60′ Talal), Nöstlinger, Diallo (46′ Lemaire); Van Hees (77′ De Schutter) en Symons (87′ Minnebach).
Doelpunten: 5′ Van Hees 0-1, 9′ Symons 0-2, 26′ Van Hees 0-3, 64′ Versteeven 1-3.